Jaguar ‘HD Vito’ – hiustenkuivaaja

Etsitkö hiustenkuivaajaa, joka sopii täydellisesti salonkiisi?

Jaguar HD VITO: ammattimainen hiuskuivaaja erottuu upealla muotoilullaan ja coolilla tummanharmaalla “satiini-grafiitti tyylikkyydellä”.
Täynnä voimaa ja runsasta ilmavirtaa; tämä hiuskuivaaja ei ainoastaan mahdollista nopeaa kuivausta, vaan on myös ihanteellinen hiusten muotoiluun ja asetteluun. Teetpä sitten lyhyitä tyylejä, jotka kaipaavat volyymia tai suuria kampauksia, joissa on runsaasti tilavuutta, voit säätä tällä kuivaajalla ilmavirran juuri sopivaksi.

Tekniset tiedot:
Reilu 1800-2000 W:n teho ja 220-240 V:n jännite tekevät HD VITO:sta erinomaisen valinnan tyylikkään muotoilun luomiseen, mikä tekee siitä erityisen sopivan kampaajille. Ammattimainen hiustenkuivaaja on varustettu tehokkaalla AC-moottorilla ja kuivaa hiukset nopeasti. Hiustenkuivaajassa on kaksi puhallusasetusta ja neljä lämpöasetusta, joten ilmavirtaa on erinomaisesti säädettävissä vastaamaan asiakkaasi kaikkia toiveita. Hiustyypistä riippumatta tämän kuivaajan säätäminen yksilöllisiin tarpeisiin on helppoa.
Parasta on, että erillinen kylmäpuhallusnappi auttaa asettamaan kampauksen. Huolehtimalla säännöllisestä suodattimen puhdistamisesta voit ylläpitää hiuskuivaajasi suorituskykyä.

Huomionarvoisena piirteenä on myös 2,8 metrin kaapeli, joka antaa sinulle liikkumavaraa.

Materiaali ja ergonomia:
Tummanharmaa “satiini-grafiitti tyyli” antaa hiustenkuivaajalle korkealuokkaisen muotoilun ja miellyttävän tunteen. Ergonominen kahvan muotoilu tekee laitteesta erityisen sopivan sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille painikkeiden sijoittelun ansiosta.
Tasapainoinen paino, 560 grammaa, tarkoittaa, että kuivaaja istuu käteen hyvin ja on miellyttävän kevyt, joten voit työskennellä voimakkaan HD VITO:n kanssa mukavasti ja kätevästi jopa pidemmän ajan.

Mukana tulevat tuotteet:
Tämä ammattimainen hiustenkuivaaja sisältää kaksi suutinta, joiden halkaisijat ovat 60 mm ja 75 mm.

  • Tehokas ammattimainen hiuskuivaaja täydelliseen kampaukseen
  • Yksinkertainen ja nopea hiusten muotoilu
  • Ergonominen muotoilu
  • Sopii myös vasenkätisille käyttäjille
  • Sisältää kaksi suutinta (60 mm ja 75 mm)
  • Rengas seinäkoukkuun (tms.) ripustamista varten
  • 2,8 metrin kaapeli

Linkki esittelyvideoon tästä

Jotta voit tehdä ostoksia, kirjaudu sisään.
Ei vielä tiliä? Rekisteröidy tästä! Rekisteröityminen on aina ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 149 € TILAUKSIIN

ILMAINEN TOIMITUS YLI 149 € TILAUKSIIN

Vinkkaa tuotteesta ystävällesi

Scroll to Top