FAQ

Usein kysytyt kysymykset

Olemme täysin kotimainen yritys Kangasniemeltä. Toimintaamme kuuluu jälleenmyynti internetissä ja edustustapaamiset mm. kampaajien kanssa.

Ehdottomasti. Tilauksen yhteydessä jättämäsi asiakastiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia emmekä luovuta niitä ulkopuolisille.
Yhteys tietokoneesi välillä suojataan käyttämällä SSL -suojausta (Secure Sockets Layer). SSL -turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi.
SSL -turvakäytäntöön luottavat mm. suomalaiset verkkopankit, sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut.

On. Rekisteröityminen on aina ilmaista eikä se sido sinua koskaan mihinkään. Voit luoda ilmaisen käyttäjätilisi tästä.

Yrityksemme tukee yleisimpiä verkkomaksutapoja. Näitä ovat verkkopankin tilisiirto (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki), Visa, Mastecard, American Express, Mobilepay, Google Pay, Apple Pay, Siirto, Pivo, ja Klarna.

Kyllä. Käytössämme ovat seuraavat lasku- ja osamaksupalvelut: Klarna, Walley, OP Lasku ja Jousto.

Kyllä. Maksaessasi luottokortilla ohjaamme sinut Luottokunnan palveluun tekemään varmennuksen. Kaupassamme käytetään Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamisjärjestelmiä maksutapahtumasi turvallisuuden varmistaaksesi, jos olet liittänyt nämä ominaisuudet korttiisi. Todentaminen tapahtuu yleensä verkkopankkitunnuksilla.
Turvallisuutesi takia emme myöskään tallenna maksukorttisi korttinumeroa missään vaiheessa. Näin kukaan ei pääse väärinkäyttämään tietojasi myöhemmin.

Normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää. Joissakin tuotteissa tilausaika on noin kahdeksan päivää mutta nämä ilmoitetaan erikseen tuotekuvauksessa.
Mikäli tuotteen kohdalla lukee “jälkitoimituksessa”, tarkasta saatavuusajasta ei ole varmuutta. Tämä johtuu valmistajasta, sekä kansainvälisestä rahtiliikenteestä.Turvallisuutesi takia emme myöskään tallenna maksukorttisi korttinumeroa missään vaiheessa. Näin kukaan ei pääse väärinkäyttämään tietojasi myöhemmin.

Kyllä, voit valita kotimaan osoitteen, johon tavara toimitetaan.

Tällä hetkellä toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Muistathan katsoa myös roskapostikansiosi. Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta seuraavaan päivään mennessä, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla: marko@petresell.fi

Kun olemme käsitelleet tilauksesi, saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen. Toimitusvahvistuksesta löydät linkin lähetyksen seurantaan. Huomioithan, että lähetyksen seurannassa voi olla viivettä 1-2 päivää. Mikäli et ole saanut toimitusvahvistusta, suosittelemme tarkistamaan sähköpostin roskapostikansion.

Joskus tilaus saatetaan joutua lähettämään useammassa osassa. Samoin kuljetusyhtiö kuljettaa välillä tilauksen erissä. Yleensä kaikki tavarat toimitetaan kuitenkin 2 vrk sisällä toisistaan.

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai väärä, palauta tuote meille takaisin maksuttomana asiakaspalautuksena ohjeidemme mukaisesti. Liitä palautukseen mukaan palautuslomake yhteystietojesi kera, lisäksi laita palautuslomakkeelle kirjallinen seloste mikä vika tuotteessa on sekä haluatko ehjän/oikean tuotteen palautetun tilalle. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä sähköpostiimme marko@petresell.fi

Tätä käytäntöä testataan osiin tilauksista. Sähköpostiin toimitetaan tilauksen teon jälkeen tilausvahvistus, joka toimii myös lähetyslistana. Tilausvahvistuksesta voit halutessasi tarkistaa toimituksen oikeellisuuden.

Toimimme B2B (myynti yritykseltä yritykselle) – alalla, joten tavallinen kuluttajansuoja ei päde ostoksissa. Näin ollen 14 vrk:n palautusoikeuttakaan ei ole.
Jokainen tapaus kuitenkin käsitellään yksilöllisesti, joten jos haluat palauttaa jonkin tuotteen, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla: marko@petresell.fi

Asiakastietojasi ei anneta ulkopuolisille yrityksille tai myydä eteenpäin esimerkiksi markkinointitarkoituksessa. Voimme lähettää sinulle tarjouksia sähköpostiisi tai paperipostilla, mutta voit halutessasi perua sen ottamalla yhteyttä sähköpostilla: marko@petresell.fi

Sivun oikeassa yläkulmassa on profiilisi. Kohdasta “muokkaa profiiliasi” pääset muokkaamaan kaikkia tarvittavia tietojasi.

Ota yhteyttä sähköpostilla: marko@petresell.fi ja poistamme käyttäjätunnuksesi ja tietosi.

Scroll to Top