Jaguar ‘HD Calima’ hiustenkuivaaja (useita eri värejä)

JAGUAR HD Calima: ammattimainen hiustenkuivaaja on välttämätön kaikille salongeille.
Pakattu reilulla teholla ja voimakkaalla ilmavirralla. Tämä hiustenkuivaaja mahdollistaa nopean kuivauksen ja on ihanteellinen hiusten muotoiluun ja asetteluun.
Olipa kyseessä sitten lyhyt tyyli, joka kaipaa runsasta volyymia tai suurella tilavuudella varustettu “big hair”, voit käyttää erilaisia suuttimia ilmavirran muuttamiseen juuri tarpeidesi mukaisesti. Tämä tekee sileiden tyylien tai leikkisien kiharoiden luomisesta helppoa, joten voit toteuttaa kaikki asiakkaasi toiveet.
HD CALIMA on saatavilla mustana sekä trendikkäänä rosén tai laventelin värisenä.

Tekniset tiedot:
Pakattu voimakkaalla 2000-2200 W:n teholla ja 220-220 V:n jännitteellä, HD CALIMA tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn erityisesti kampaajille suunniteltuna. Ammattimainen hiustenkuivaaja on varustettu voimakkaalla AC-moottorilla ja kuivaa hiukset lyhyessä ajassa. Tässä hiustenkuivaajassa on kaksi puhallusasetusta ja neljä lämpöasetusta, joten ilmavirtaa voidaan säätää erinomaisesti vastaamaan asiakkaan mahdollisia muotoilutoiveita.
Hiustyypistä riippumatta HD CALIMA:n säätäminen asiakkaasi yksilöllisiin tarpeisiin on helppoa. Parasta on, että erillinen kylmäpuhallusnappi auttaa asettamaan kampauksen.
Laite on luonnollisesti suojattu ylikuumenemiselta.
Huolehtimalla hiustenkuivaajan suodattimen säännöllisestä puhdistamisesta voit ylläpitää sen suorituskykyä. Toinen huomionarvoinen ominaisuus on 2,8 metrin kaapeli, joka antaa sinulle vapautta liikkua vapaasti.

Materiaali ja ergonomia:
Klassinen väri antaa tälle hiuskuivaajalle ajattoman ulkonäön. Ergonominen kahvan muotoilu tekee laitteesta erityisen sopivan sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille painikkeiden sijoittelun ansiosta. Tasapainoinen paino, 515 grammaa, tekee kuivaajasta istuvan ja miellyttävän kevyen kädessä, joten voit työskennellä voimakkaan HD CALIMA:n kanssa mukavasti ja kätevästi jopa pidemmän ajanjakson ajan.

Tämä ammattimainen hiustenkuivaaja toimitetaan kahdella suuttimella, joiden halkaisijat ovat 60 mm ja 75 mm.

  • Tehokas ammattimainen hiuskuivaaja
  • Yksinkertainen ja nopea hiusten muotoilu
  • Ergonominen muotoilu
  • Sopii myös vasenkätisille käyttäjille
  • Sisältää kaksi suutinta (60 mm ja 75 mm)
  • Kaapelin pituus: 2,8m

Jotta voit tehdä ostoksia, kirjaudu sisään.
Ei vielä tiliä? Rekisteröidy tästä! Rekisteröityminen on aina ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 149 € TILAUKSIIN

ILMAINEN TOIMITUS YLI 149 € TILAUKSIIN

Vinkkaa tuotteesta ystävällesi

Scroll to Top