Jaguar ‘HD AMICO’ hiustenkuivaaja

Jaguar HD AMICO: ammattimainen hiustenkuivaaja hurmaa keveydellään ja helppokäyttöisyydellään.

Runsaalla teholla ja voimakkaalla ilmavirralla varustettuna tämä hiustenkuivaaja ei ainoastaan mahdollista hiusten nopeaa kuivaamista, vaan on myös ihanteellinen muotoiluun ja kampausten luomiseen.
Olipa kyseessä sitten lyhyt kampaus, joka kaipaa paljon tukea tai “big hair” volyymilla höystettynä, HD AMICO:lla suorat hiukset tai leikkisät kiharat ovat helposti toteutettavissa, ja täytät jokaisen asiakkaasi toiveet.

Tekniset tiedot:
Varustettu voimakkaalla AC-moottorilla, ammattimainen hiustenkuivaaja kuivaa hiukset mahdollisen lyhyessä ajassa. Varustettu innovatiivisella “Air Plus System” -toiminnolla, HD AMICO takaa erityisen voimakkaan ilmavirran.
Tässä hiustenkuivaajassa on kaksi puhallusasetusta ja neljä lämpöasetusta, joten ilmavirtaa voidaan säätää täydellisesti vastaamaan kaikkia muotoilutarpeita. Ja parasta kaikessa: erillinen välitön kylmäpainike auttaa kiinnittämään kampauksen.

Materiaali ja ergonomia:
Klassinen musta väri antaa hiustenkuivaajalle ajattoman ulkonäön. Ergonominen kahvan muotoilu sopii sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille painikkeiden järjestelyn ansiosta. Kevyt paino, 467 grammaa, tekee hiuskuivaajasta istuvan ja kevyen kädessä, joten voimakkaan HD AMICON kanssa työskentely on mukavaa jopa pidemmän ajanjakson ajan.

  • Tehokas ammattimainen hiuskuivaaja
  • Nopea ja helppo hiusten muotoilu
  • Ergonominen muotoilu
  • Sopii myös vasenkätisille
  • Sisältää kaksi suutinta (60 mm ja 80 mm)
  • Kaapelin pituus: 2,8m
  • Valmistettu Italiassa

Jotta voit tehdä ostoksia, kirjaudu sisään.
Ei vielä tiliä? Rekisteröidy tästä! Rekisteröityminen on aina ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

ILMAINEN TOIMITUS YLI 149 € TILAUKSIIN

ILMAINEN TOIMITUS YLI 149 € TILAUKSIIN

Vinkkaa tuotteesta ystävällesi

Scroll to Top